ERBA 33253

ERBA 33253

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Jellemzők
  • Erőteljes és megbízható elektromos motor
  • Nem kimondottam iparszerű, napi 8 órás folyamatos használatra való
  • Elektromos Csörlő CE minősítéssel
  • IP54 érintésvédelmi szabványnak megfelel
  • A fotón látható tartókonzol, melyhez hozzá van rögzítve nem tartozéka, de külön rendelhető!
Ajánlás Az elektromos csörlő maximális teherbirása 400 kg mely úgy értendő, hogy a drótkötelet visszahurkolva a karabinernél duplán kell használni. Ilyenkor a maximális emelési magasság 6 méter . A drótkötelet szimplán használva 12 méter magasságba képes emelni az Erba elektromos csörlő 200 kg maximális terhelhetőséggel. 4 mm átmérőjű erős vastag drótkötéllel szereve. Megbizható motor, automatikus biztonsági retesz, biztonsági vészleállitó gomb, massziv és strapabiró szerkezet jellemzi, hasznos segitő műhelyben, raktárban, üzemben, építkezésen stb.
Teherbírás: 400 kgTeljesítmény: 1000 WHálózati feszültség: 230 VEmelési magasság: 6 - 12 mEmelési sebesség: 4 - 8 m/minMéret: 15 x 25 x 40 cmSúly: 17 kgGarancia: 1 év teljes körű

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.